Телефон за възрастни

Откакто GSM-ите станаха неизменен спътник в забързаното ни ежедневие, притежаването на мобилен телефон стана необходимост за малки и големи, за ученици, работещи и пенсионери. Днес всеки има поне по един телефон, а не малко са хората, които разнасят със себе си два и повече GSM-и.

Вижте актуален модел телефон за възрастни

Но именно двете крайни групи – децата и възрастните – имат по-специфични изисквания към телефона си. При повечето възрастни хора специалните потребности са свързани с отслабването на зрението, затрудненото използване на нови технологии и по-голямата вероятност да изпуснат или забравят някъде своя телефон. GSM-ът за възрастни трябва също да е снабден с издръжлива батерия, защото шансът зареждането му да бъде пропуснато е огромен. Много от възрастните пенсионери трудно боравят с пръстите си и затова е добре техният телефон да бъде с удобни, големи и ясни бутони. И още нещо, лесната възможност за добавяне и използване на запаметени предварително „любими“ номера не бива да бъде пренебрегвана.

И така, ето на какви условия трябва накратко да отговаря

идеалният телефон за пенсионери:

  • да има големи бутони,
  • издръжлива батерия,
  • екран с огромни цифри,
  • SOS номер (лесно набиране на любими номера).

Много от съвременните производители на телефони се съобразяват с тези специфични изисквания и произвеждат поне един модел, задоволяващ интересите на тази ниша.

Вижте актуален модел телефон за възрастни
Телефон за възрастен човек
Удобен и лесен за употреба телефон за възрастни хора

 

Важно!
Актуално към момента – долният модел в момента не се предлага на пазара.

Един от най-смислените GSM-и за възрастни имайки предвид съотношението цена/качество е моделът MyPhone 1045, който се предлага на цена около 60 лв. Този модел на MyPhone е подходящ както за възрастни, така и за деца, и с него можете да бъдете сигурни, че дори и незапознат с технологиите човек няма да има проблеми с употребата му.

MyPhone 1045 разполага с фенерче и SOS функционалност, и най-важното, има време на готовност 21 дни, което го прави незаменим спътник на възрастните хора.

Ето и пълната спецификация на MyPhone 1045

РАЗМЕР НА ЕКРАНА В INCH     1.8 “
РАЗМЕР НА ЕКРАНА В СМ     4.6 см
РЕЗОЛЮЦИЯ     176×144
СЛОТ ЗА КАРТА С ПАМЕТ     ДА
ТИП SIM КАРТА     СТАНДАРТНА
MP3     ДА
FM РАДИО     ДА
ТЕГЛО     80g
РАЗМЕР     110x51x13.5mm
ТИП БАТЕРИЯ     Li-Ion 800 mAh


Публикувана

в

от

Етикети: